Şahin BAYZAN

Konferans

Bayzan, Ş (2009). Türkiye ve Dünyada İnternet Yasaklarına, Sansüre ve Zararlı İçeriğe Karşı Yaptırım ve Uygulamalara Genel Bir Bakış. Akademik Bilişim 2009, 11 - 13 Şubat 2009, Harran Üniversitesi, Şanlıurfa.

Bayzan, Ş. & Küçükali, M. (2009). Sosyal Paylaşım Sitlerinin Kişisel Bilgi Güvenliği Açısından Sakıncaları ve Bireysel Kullanıcıların Bu Konuya Bakışlarının Değerlendirilmesi. 3. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu, 7-8-9 Ekim 2009, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon.

Bayzan, Ş., Korkmaz, V. & Küçükali, M. (2009). Türkiye'de İnternetin Güvenli Kullanımı ve İstenmeyen İçeriğe Karşı Bilişim Şuuru Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma. 3. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu, 7-8-9 Ekim 2009, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon.

Bayzan, Ş. & Özbilen, A. (2011). Dünyada İnternetin Güvenli Kullanımına Yönelik Uygulama Örnekleri ve Türkiye'de Bilinçlendirme Faaliyetlerinin İncelenmesi ve Türkiye İçin Öneriler. 5. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu, 22-23-24 Ekim 2011, Fırat Üniversitesi, Elazığ

Uzmanlık Tezi

Bayzan, Ş. (2011). Dünyada İnternetin Güvenli Kullanımına Yönelik Uygulama Örnekleri ve Türkiye'de Bilinçlendirme Faaliyetlerinin İncelenmesi ve Türkiye İçin Öneriler, BTK Uzmanlık Tezi, Haziran 2011, Ankara