Proje Ekibi

Prof. Dr. Kürşat Çağıltay

Kürşat Çağıltay, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik bölümünde ve yüksek lisans eğitimini ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra, ABD’de Indiana Üniversitesi Bilişsel Bilimler bölümü ve Öğretim Sistemleri Teknolojileri bölümünde çift doktorasını yapmıştır. Çağıltay'ın temel araştırma alanları insan bilgisayar etkileşimi, öğretim teknolojileri, elektronik oyunlardaki sosyal ve bilişsel unsurlar, teknolojinin sosyo-kültürel yönleri, uzaktan eğitim ve insan performans teknolojileridir.

kursat@metu.edu.tr

Dr. Türkan Karakuş

Türkan Karakuş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünde kıdemli araştırmacıdır. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi’nde ve doktora eğitimini ODTÜ’de tamamlamıştır. Karakuş’un başlıca araştırma alanları öğretim tasarımı ve teknolojileridir. Halen, karmaşık öğrenme ortamlarını değerlendirmek için nitel araştırma yöntemlerinin geliştirilmesi üzerinde çalışmaktadır.

karakus@metu.edu.tr

Dr. Engin Kurşun

Engin Kurşun, doktora eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünde tamamlamıştır. Kurşun, ODTÜ’de, Atatürk Üniversitesi adına araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve Açık Eğitim Kaynakları, İnsan Bilgisayar Etkileşimi, Mobil Öğrenme ve Oyun Tabanlı Öğrenme konularında araştırmalarını sürdürmektedir.

ekursun@metu.edu.tr

Seçil Tısoğlu

Seçil Tısoğlu, ODTÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’ndeki lisans sonrası doktora eğitimine ve araştırma görevliliğine halen devam etmektedir. Akademik ilgi alanları arasında, Internet Güvenliği ve Oyun Tabanlı Öğrenme bulunmaktadır.

tsecil@metu.edu.tr

Prof. Dr. Kürşat Çağıltay